Lite om mig och hur allt började

Big Image

Jag är född i Stockholm den 27 mars, i Vädurens tecken. Mitt intresse för astrologi väcktes i början av 70-talet. Jag var då nyss fyllda tjugo och hade precis inlett ett studieår vid Skinnskattebergs folkhögskola i Västmanland. Här träffade jag den kvinna som för evigt skulle komma att förändra grunden för min livsåskådning. Det hela började med att hon påstod sig kunna veta vilken stjärnbild jag var född i. Hon prickade helt riktigt in mig i Vädurens tecken och till och med vilken vecka på året jag var född. Sedan fortsatte hon att med översvallande entusiasm predika om astrologins symbolvärden. Jag blev oerhört djupt berörd av detta men samtidigt så provocerad att jag helt enkelt kände mig tvungen att på något sätt försöka samla argument för att motbevisa hennes påståenden, eftersom jag upplevde dem som ett hot mot mina egna övertygelser. 

Det var så allting började. Ju mer jag sedan satte mig in i ämnet, för att samla hållbara motargument, desto mer övertygad blev jag istället själv om astrologins tillförlitlighet. De första böckerna om astrologi som jag kom i kontakt med var ”Mellan oss och stjärnorna”, av Rigmor Elisabet Aster Wig, ”Stora Astrologihandboken” av Derek och Julia Parker, ”Astrologiska Porträtt”, av Traude Schneider och Ulla Sallerts bok om Soltecknen. 

I mitten av 70-talet flyttade jag till Stockholm och här kom mitt intresse för astrologi att växa i takt med mina täta besök på Vattumannens bokhandel och en annan liknande bokhandel som då fanns vid Östermalmstorg, som hette East & West. I början av 80-talet var jag även djupt engagerad i S.A.R (Sveriges Astrologers Riksförbund) ända tills de upphörde 1991. Jag prenumererade då på tidskriften ”Libra” som gavs ut av förbundet. 

Den 9 september 1997 startade jag mitt eget företag ”Himlaord”. Jag ville nu förverkliga den dröm jag haft under så lång tid, att bli astrolog på heltid. Detta var över huvud taget en tidpunkt av stora omställningar i mitt liv. Under de tolv åren som jag nu haft min firma igång har jag främst sett till att fylla utbudet av mina tjänster med min egen personligt designade astrologi, som ligger mig varmast om hjärtat. Här syftar jag på "planetsviterna” som kommit att bli min absoluta favorit bland de olika metoder som finns att tolka ett horoskop. För dig som vill veta mer om vad denna metod går ut på rekommenderar jag att du läser under följande länk Planetsviter. Jag har även utvecklat en mycket omtyckt kursverksamhet som matchar den astrologi jag helst förespråkar. På senare år har det även blivit många föredrag och flera framträdanden i media.

Jag lever med astrologin som en väldigt central del av mitt liv, och jag upplever den som en lika evig och outtömlig källa till kunskap och livsvisdom som livet självt. Den är vida överlägsen varje annan metod för självkännedom jag känner till.

Wilhelm Axling

Presentation:

ImageLite om mig och hur allt började
Jag är född i Stockholm den 27 mars i Vädurens tecken. Mitt intresse för astrologi väcktes... Läs mer

ImageKonsultationer
En konsultation innefattar ett personligt besök som tar cirka 90 minuter. Där samtalar vi med... Läs mer

 

ImageHimlaspel
En annorlunda väg mot självkännedom ”Himlaspel” är namnet på denna skapelse - ett interaktivt astrologiskt bildspel på CD - med ett hundratal illustrationer, noga utvalda efter just ditt horoskop... Läs mer

Kontakta mig:

ImageKontaktuppgifter:
Rapsgatan 3 (bakom Eriksdalshallen vid Ringvägen på Södermalm). Telefonnr: 08-640 88 64, eller email info@himlaord.nu.

ImageTillbaka till hem:
Välkommen till min lilla utpost i cyberrymden! Så trevligt att du hittade hit! ”Himlaord” är förstås en.... Läs mer

>