Kurser & Föredrag


Big Image


 

 

Kurs i Astrologi & MåBra semester

Los Romanes på spanska solkusten

den 18 - 25 november

 

Med särskild betoning på Planetsviter - ett levande horoskop

 

Planetsviterna är en ny, revolutionerande metod att tolka ditt födelsehoroskop.
Metoden erbjuder ett fantastiskt redskap att kunna få inblick i din egen personliga "teaterföreställning", i "pjäsen om ditt eget liv". Himlakropparna i solsystemet ger en återspegling av dina psykologiska delpersonligheter. Den turordning de intar i ditt födelsehoroskop i det ögonblick du gör entré på livets scen avslöjar vad "pjäsen om ditt liv" egentligen handlar om och vad det är du kan lära dig av den.


En vecka där DU är i fokus!

En kurs för Dig som vill fördjupa din kunskap inom
astrologins möjligheter till personlig utveckling.

 

Kursprogram


18 November

16:00 – 17:30
INTRODUKTION AV ASTROLOGIKURSEN
En genomgång av kursprogrammet och eventuella synpunkter kring upplägget av kursen, samt en kort presentation av oss själva


19 November

13:30 – 16:30
ASTROLOGIKURS I CORTIJO BARRANQUERO MED WILHELM

ASTROLOGI – VÅRT INRE MIKROKOSMOS
En summarisk inblick i astrologins symbolvärld - stjärntecknen, husen, de fyra elementen. Här tittar vi även närmare på himlakropparna i rollen som våra delpersonligheter och hur dessa gestaltar sig i våra liv – ”vårt personliga psykodrama”. För att kunna leva i mer direkt kontakt med våra "planetenergier" - behöver vi få en inblick i dynamiken i det samspel som pågår mellan våra delpersonligheter. Som underlag till den här genomgången kommer jag att plocka valda exempel ur deltagarnas födelsehoroskop.

 

20 November

13:00 – 16:30
PLANETSVITER - ETT KOSMISKT OPERATIVSYSTEM
En presentation av metodiken och de astrologiska/psykologiska faktorer den grundar sig på.

KÄRLEK ELLER RÄDSLA - LEVARE ELLER ÖVERLEVARE
Vi funderar över skillnaden mellan vad det kan innebära att leva i direkt (autentisk), respektive indirekt (kontrollerad) kontakt med våra delpersonligheter.


21 November

13:00 – 16:30

PLANETSVITER - Rörelsedynamiken.
Utveckling eller inveckling. En vidare utveckling av skillnaden mellan att leva i direkt eller indirekt kontakt med planeternas energier. Här applicerar vi samma tankegångar på planeternas rörelseriktning, d v s skillnaden mellan att följa planeternas egen naturliga rörelseriktning, eller att ”gå mot strömmen”.

MÖT DIG SJÄLV I DIN EGEN ”FRIZON”
Föreställ dig ett tidlöst, redan fulländat utrymme i dig själv, bortom ditt världsliga jag och den självimage som mejslats fram ur din personliga bakgrundshistoria.


22 November

13:00 – 16:30

PLANETSVITER I PRAKTIKEN
Med utgångspunkt från deltagarnas egna horoskop använder vi hela den här dagen till att presentera exempel på hur planetsviterna återverkar genom vår psykologiska ”makeup”. Här lämnar vi även generöst med utrymme för frågor och funderingar!

GENOMBROTTSPUNKTER
En genomgång av våra individuella planetmönster med betoning på blockeringar och möjliga öppningar. Solen – mitt självförverkligande, Mars – mitt mod att våga stå upp för mig själv, Jupiter – min personliga utveckling, Saturnus – min verklighetsgrund, Uranus – min frigörelseprocess, Neptunus – mina drömmar och förhoppningar, Pluto – transformera min fruktan.


23 November

19:00 -- 21:00

MÅNENS NODER - VÅRT SJÄLSMINNE
Vi går igenom symboliken för nodernas placering i de tolv stjärntecknen. Här utgår vi från den södra noden och de karaktärsdrag vi uttrycker genom vår karmiska prägling från tidigare inkarnationer. Därefter undersöker vi den norra noden och funderar över de kvalitéer vi behöver tillföra under denna livstid för att skapa balans mellan bägge noderna.


24 November

13:00 – 16:30 KURS OCH KURSAVSLUT

FRAMTID - ÖDE ELLER FRI VILJA
Transiter är den mest använda metoden att göra astrologiska förutsägelser. Här kommer jag först att presentera själva metoden. Därefter gör vi en gemensam kartläggning utifrån deltagarnas egna horoskop och spekulerar fritt kring vårt nuvarande och fortsatta levnadsöde. Om tiden medger tar vi oss även en funderare över det rådande världsläget – vart är världen på väg?

Med denna kursvecka vänder jag mig både till dig som redan varit kund hos mig och till dig som är intresserad av astrologi och gärna vill lära dig mer om denna spännande kunskap. Det krävs inga särskilda förkunskaper i astrologi för att du skall få en god behållning av denna kurs. Jag försöker så långt som möjligt anpassa kunskapsnivån efter deltagarnas förståelse.


Det främsta syftet med denna kursvecka är att ge dig en meningsfull förståelse av alla de märkliga ”hieroglyfer” som ditt födelsehoroskop består av. Många av mina tidigare kunder har även efterlyst behovet av en meningsfull uppföljning och vidareutveckling av den information de redan fått om sig själva genom sina födelsehoroskop. Syftet med kursen är således att med stöd av astrologin och med vägledning av våra födelsekartor söka återknyta kontakten med dem vi innerst inne redan är, men kanske inte riktigt vågar tro på. I den här kursen lägger jag en alldeles särskild betoning på Planetsviterna - vad jag menar med ”det levande horoskopet”.


Det finns fantastiska fördelar med att få ”uppleva” sitt horoskop tillsammans i en grupp. Det ger oss möjlig-heter att spegla oss i varandra och upptäcka sidor av oss själva vi kanske valt att blunda för. Horoskopet kan liknas vid en karta över våra ”delpersonligheter” och genom att upprätta en inre dialog med den unika situation som avtecknar sig i vårt födelsehoroskop får vi hjälp att bli medvetna om den speciella ”energispänning” vi är laddade av och därmed öka vår förståelse för vad den vill med oss själva och våra liv.

• Allt du behöver ha med dig på resan är din nyfikenhet och ditt födelsehoroskop. Om du inte redan har ditt horoskop så får du beställa det av mig. I så fall behöver du bara fylla i dina födelseuppgifter längst ner på min beställningssida.

 

OBS! Om du vill försäkra dig om en plats kan du sätta en bock i rutan "Föranmälan till kursveckan i Los Romanes" längst ner på min beställningssida.

Du kan även passa på att sätta en bock i rutan ”Håll mig informerad om kommande kurser”, om du endast önskar få fortlöpande information om mina evenemang.

Under kursveckan gör vi utflykter till närliggande marknader, bergsbyar, havet och fantastiska stränder. Vi bor tillsammans i ett nyrenoverat Lanthus med privat pool, trädgård och en fantastisk utsikt. Meditation och Tai chi i soluppgången. MåBra frukost på terrassen med vidsträck utsikt över de Andalusiska bergen.

Priset för denna kursvecka är 7.300 kr. I priset ingår kurs med Wilhelm, MåBra aktiviteter, logi, frukost och utflykter. I priset ingår ej flyg till Malaga, samt transfer t/r flygplatsen.

Kontakta oss för prospekt, eller om du har övriga frågor kring arrangemanget!

 

Hjärtligt välkommen med din kursanmälan!

 

Kristina kristina@kbte.com 070 376 09 55

Kristinas FB-sida Touch Education

Wilhelm info@himlaord.nu 070 622 49 85

Wilhelms FB-sida Himlaord - astrolog Wilhelm Axling

 

Kursvecka i Los Romanes på spanska solkusten

Image Los Romanes

En oerhört charmig, pitoreskt liten by belägen i den sagolikt vackra Venueladalen, cirka två mil rakt norrut från kusten

Image Astrologen smider planer inför kursveckan

Blir man inte inspirerad i den här miljön, så får man faktiskt skylla sig själv.

Image Kristina, vår förtjusande reseledare

Jösses, så bra hon är på att fixa och ordna med allt. Bara att luta sig tillbaka och njuta av resan.

Image Marknad i Nerja

En närbelägen kuststad med all den exotiska prägel man kan önska sig, med små gulliga butiker, caféer och restauranger så långt ögat når

Image Sååå mycket läckra spanska maträtter

Det blir inte bara soppa, vågar jag lova. Men just den här typiska spanska Gazpachon är supergod

Image MåBra och BaraVara

Don't worry. Det blir mycket tid till att bara koppla av och njuta av det underbara klimatet. Kanske skicka en värmande hälsning hem till din frusne vän hemma i Sverige som tappert skrapar frosten från vindrutan.

Image Medelhavet
Håller vanligtvis en angenäm badtemperatur till långt in på hösten.

Image Egen pool
Annars har vi ju vår underbara pool att svalka oss i

Image

>